Följ oss på sociala medier:

Stöd Alby moskén

Ditt stöd är nödvändigt för att vi ska kunna fortsätta vårt arbete

Vi uppskattar ditt stöd!

Donera till Alby Moské

Alby moskén arbetar för att vi och våra barn ska ha en plats för att praktisera vår religion och utföra våra riter. Vid bidrag till Alby moské hjälper du att säkerställa den dagliga driften av moskén.

Moskén har även anställda som finns för att hjälpa besökarna samt heltids imamer, som är tillgängliga för att hjälpa individer som behöver vägledning och få svar på sina funderingar.

Dawah (Islamisk verksamhet) och uppsökande program för muslimer och icke-muslimer samt gemenskapens sociala initiativ är ett stort arbete som moskén bedriver.

För närvarande, är driftskostnaden för moskén mycket krävande och utmanande. Denna kostnad måste återspegla förståndiga och budgeterade utgifter för underhåll, förvaltning och genomförande av olika islamiska program och aktiviteter. Det enda du behöver göra är att bry dig och veta att utgifter i Allahs sak aldrig minskar din förmögenhet, tvärtom den ökar både i belöning och rikedom.

Det är enkelt att titta förbi detta och inte tänka på det. Men det är mer välsignat att läsa detta, ha din tillit till Allah och vara en del av förändringen. Varje donation är som ett frö som du kan se blomma till ett träd som kommer skydda och forma både våran och våra barns framtid.

Vi både tackar och ser fram emot ditt generösa bidrag till Alby moské!

Ditt bidrag gör skillnad!

Du kan bidra på olika sätt

Du kan skänka ditt bidrag till Alby moské på olika sätt. Moskéns organisationsnummer är 815601-0947.

Swish

Du kan bidra till Alby moské smidigt och enkelt med Swish. Skanna QR-koden med Swish appen eller swisha manuellt till nummer 123 277 16 24.

Bankgiro

Du kan även lämna ditt bidrag till moskén genom att skicka det till moskéns bankgiro konto.

Moskéns bankgiro konto är: 5233-5916

Bli medlem och ge din moskéavgift idag!

ANSÖKAN OM MEDLEMSKAP I ISLAMISKT FORUM I BOTKYRKA

Om du vill stödja din lokala moské och riksförbundet Islamiska Kulturcenterunionen i Sverige (IKUS) med en moskéavgift genom Skatteverket, behöver du skicka in ett skriftligt medgivande (se blanketten nedan).

Medgivandet gäller för hela kalenderåret och behöver inte förnyas. Vill du ändra vilken lokal moské som din avgift går till kan du göra det när som helst.

Ditt medgivande måste vara i original och skickas till oss med posten. När vi har tagit emot ditt medgivande så får du en skriftlig bekräftelse och registreras som medlem.

Medlemsavgiften ligger för närvarande på 1% av din kommunalt beskattningsbara förvärvsinkomst.

Beräkningen skulle kunna se ut som följer:

Lön/år
100 000 kr
200 000 kr
300 000 kr

Avgift/Månad
83 kr
167 kr
250 kr